نی‌ نی سایت

۲۰ ایده غذای ساده و سریع با سیب زمینی (با الهام از نی نی سایت!)

سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین مواد غذایی در آشپزی است. هم خوشمزه است و هم به سرعت آماده می‌شود. برای اینکه از تکراری شدن سیب زمینی آبپز و سرخ کرده خلاص شوید، این ۲۰ ایده ساده و سریع را که از تجربیات کاربران نی نی سایت جمع آوری شده، امتحان کنید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست شامل غذاهای ساده و متنوعی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. بسیاری از این ایده ها مناسب شام های سبک و یا میان وعده های مقوی هستند.

  • 💥سیب زمینی سرخ کرده خلالی با ادویه های مختلف (پاپریکا، پودر سیر، آویشن)
  • 💥سیب زمینی تنوری با رزماری و سیر
  • 💥کوکو سیب زمینی رنده شده
  • 💥کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • 💥پوره سیب زمینی با کره و شیر
  • 💥املت سیب زمینی نگینی خرد شده
  • 💥خوراک سیب زمینی و سوسیس
  • 💥سیب زمینی شکم پر (با گوشت، قارچ و پنیر پیتزا)
  • 💥سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
  • 💥سالاد سیب زمینی آلمانی
  • 💥سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پارمسان رنده شده
  • 💥سیب زمینی آبپز با سس ماست و نعناع
  • 💥سمبوسه سیب زمینی
  • 💥پیراشکی سیب زمینی
  • 💥سیب زمینی کبابی
  • 💥سیب زمینی تنوری با روغن زیتون و سبزیجات معطر
  • 💥سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ نیمرو
  • 💥ته چین سیب زمینی
  • 💥خوراک لوبیا با سیب زمینی
  • 💥سیب زمینی نگینی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه ای

این ایده ها تنها شروعی هستند برای خلق غذاهای خوشمزه و متنوع با سیب زمینی! با کمی خلاقیت می‌توانید طعم های جدید و مورد علاقه خودتان را کشف کنید.

امیدوارم این لیست به شما در آشپزی کمک کند و بتوانید از سیب زمینی به شکل های متنوع و لذت بخش استفاده کنید.

نوش جان!




20 ایده غذای ساده و سریع با سیب زمینی (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

20 ایده غذای ساده و سریع با سیب زمینی (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

1. املت سیب زمینی رنده شده

سیب زمینی رنده شده رو با تخم مرغ، پیازچه و ادویه مخلوط کنید و مثل املت بپزید. خیلی سریع و خوشمزه است. میتونید یکم جعفری هم بهش اضافه کنید. برای بچه ها هم خیلی خوبه. به عنوان شام سبک عالیه. میتونید از سیب زمینی پخته هم استفاده کنید اگر وقت ندارید. یک کم پنیر پیتزا هم میتونه طعمش رو بهتر کنه. موقع پخت در تابه رو بزارید تا بهتر بپزه.

2. کوکو سیب زمینی فوری

سیب زمینی پخته رو له کنید با تخم مرغ و آرد و ادویه مخلوط کنید و سرخ کنید. میتونید یه کم سبزی معطر هم بهش اضافه کنید. برای ناهار مدرسه بچه ها هم خیلی مناسبه. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا نسوزه. میتونید یه کم پیاز داغ هم داخلش بریزید. به عنوان پیش غذا هم میشه سرو کرد. با ماست موسیر خیلی میچسبه.

3. سیب زمینی سرخ کرده با طعم های مختلف

سیب زمینی رو خلالی کنید و با ادویه های مختلف مثل پاپریکا، پودر سیر و آویشن سرخ کنید. میتونید از طعم های آماده سیب زمینی هم استفاده کنید. موقع سرخ کردن روغن زیاد استفاده کنید. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه. با سس کچاپ و مایونز خیلی خوشمزه میشه. یه کم پودر فلفل هم بهش بزنید برای تند خورها. میتونید توی فر هم درست کنید تا سالم تر باشه.

4. سیب زمینی تنوری

سیب زمینی رو با پوست خوب بشورید و توی فر بزارید تا بپزه. بعد از پخت با چاقو یه برش روش بدید و با کره و پنیر سرو کنید. میتونید یه کم سبزیجات معطر هم روش بپاشید. به عنوان یه شام سبک خیلی عالیه. قبل از گذاشتن توی فر، با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دارش کنید. میتونید توی فویل بپیچید تا بهتر بپزه. به عنوان دورچین غذا هم استفاده میشه.

5. پوره سیب زمینی

سیب زمینی پخته رو له کنید و با کره و شیر مخلوط کنید. میتونید یه کم خامه هم بهش اضافه کنید. برای بچه ها خیلی مقوی و خوشمزه است. با گوشت یا مرغ سرو میشه. میتونید با سیر هم درست کنید. موقع له کردن از گوشت کوب برقی استفاده کنید تا یکدست بشه. یه کم جعفری خرد شده هم میتونه خوشگلش کنه.

6. گراتن سیب زمینی

سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید و با سس بشامل و پنیر پیتزا توی فر بپزید. میتونید لایه لایه مواد رو بچینید. به عنوان شام یا پیش غذا خیلی شیکه. میتونید یه کم گوشت چرخ کرده هم بین لایه ها بریزید. سس بشامل رو میتونید با آرد، کره و شیر درست کنید. قبل از گذاشتن توی فر، روی ظرف رو با فویل بپوشونید. میتونید از سبزیجات دیگه مثل قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.

7. سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی رو از وسط نصف کنید و داخلش رو خالی کنید. داخلش رو با گوشت چرخ کرده، قارچ و پنیر پر کنید و توی فر بپزید. به عنوان یه غذای کامل خیلی خوبه. میتونید از سبزیجات دیگه مثل ذرت و نخود فرنگی هم استفاده کنید. قبل از پختن، روی سیب زمینی ها رو با روغن زیتون چرب کنید. میتونید از پوره سیب زمینی که از داخلش درآوردید هم برای پر کردن استفاده کنید. میتونید یه کم سس گوجه فرنگی هم روش بریزید.

8. کتلت سیب زمینی

سیب زمینی پخته رو له کنید و با گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه مخلوط کنید و سرخ کنید. میتونید یه کم آرد نخودچی هم بهش اضافه کنید. با نون و سبزی خوردن خیلی میچسبه. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا نسوزه. میتونید یه کم جعفری خرد شده هم داخلش بریزید. به عنوان ناهار یا شام خیلی خوبه. با سس گوجه فرنگی خیلی خوشمزه میشه.

نوشته های مشابه

9. سیب زمینی کبابی

سیب زمینی رو حلقه حلقه برش بزنید و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. بعد روی منقل یا توی تابه گریل کبابی کنید. به عنوان دورچین کباب خیلی عالیه. میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید. موقع کبابی کردن مراقب باشید نسوزه. با سس باربیکیو خیلی خوشمزه میشه. میتونید روی سیخ هم بزنید و کبابی کنید.

10. خوراک سیب زمینی و سوسیس

سیب زمینی و سوسیس رو نگینی خرد کنید و با پیاز و گوجه فرنگی تفت بدید. میتونید یه کم فلفل دلمه ای هم بهش اضافه کنید. به عنوان یه شام سریع و راحت خیلی خوبه. میتونید از ادویه های مختلف مثل پودر کاری هم استفاده کنید. با نون باگت خیلی میچسبه. یه کم رب گوجه فرنگی هم میتونه رنگ و طعمش رو بهتر کنه. میتونید از قارچ هم استفاده کنید.

11. سیب زمینی با پنیر پارمزان

سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری رو با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید. خیلی ساده و خوشمزه است. میتونید یه کم پودر سیر هم روش بپاشید. پنیر پارمزان طعم خیلی خوبی بهش میده. میتونید از روغن زیتون هم استفاده کنید. به عنوان پیش غذا خیلی مناسبه. بهتره از پنیر پارمزان تازه استفاده کنید.

12. چیپس سیب زمینی خانگی

سیب زمینی رو خیلی نازک ورقه کنید و سرخ کنید. میتونید از دستگاه چیپس ساز هم استفاده کنید. موقع سرخ کردن روغن زیاد استفاده کنید. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. میتونید با ادویه های مختلف هم درست کنید. توی ظرف دربسته نگهداری کنید تا نرم نشه.

13. پیراشکی سیب زمینی

سیب زمینی پخته رو له کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویه مخلوط کنید و داخل خمیر پیراشکی بپیچید و سرخ کنید. میتونید داخلش پنیر هم بزارید. به عنوان یه میان وعده مقوی خیلی خوبه. میتونید خمیر پیراشکی رو آماده بخرید. موقع سرخ کردن حرارت رو ملایم کنید تا نسوزه. با سس کچاپ خیلی خوشمزه میشه. میتونید توی فر هم بپزید.

14. سالاد سیب زمینی

سیب زمینی پخته رو نگینی خرد کنید و با خیارشور، تخم مرغ و سس مایونز مخلوط کنید. میتونید یه کم پیازچه هم بهش اضافه کنید. به عنوان یه سالاد خوشمزه خیلی خوبه. میتونید از ماست هم به جای سس مایونز استفاده کنید. یه کم آبلیمو هم میتونه طعمش رو بهتر کنه. میتونید با شوید هم درست کنید. به عنوان دورچین غذا هم سرو میشه.

15. سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچ

سیب زمینی سرخ کرده رو با سس قارچ سرو کنید. خیلی خوشمزه و پرطرفداره. سس قارچ رو میتونید با قارچ، خامه و آرد درست کنید. میتونید یه کم سیر هم به سس قارچ اضافه کنید. به عنوان یه پیش غذا خیلی شیکه. میتونید از سیب زمینی تنوری هم استفاده کنید. بهتره سس قارچ رو تازه درست کنید.

16. سیب زمینی با تخم مرغ آب پز

سیب زمینی پخته رو نگینی خرد کنید و با تخم مرغ آب پز و سس مایونز مخلوط کنید. میتونید یه کم پیازچه هم بهش اضافه کنید. به عنوان یه صبحانه یا شام سبک خیلی خوبه. میتونید از ماست هم به جای سس مایونز استفاده کنید. یه کم نمک و فلفل هم بزنید. میتونید با شوید هم درست کنید. خیلی سریع و راحته.

17. سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی رو خلالی کنید و توی پودر سوخاری بغلتونید و سرخ کنید. خیلی ترد و خوشمزه میشه. میتونید از پودر سوخاری طعم دار هم استفاده کنید. موقع سرخ کردن روغن زیاد استفاده کنید. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه. با سس کچاپ خیلی میچسبه. میتونید توی فر هم درست کنید.

18. آش سیب زمینی

سیب زمینی، پیاز و سبزیجات رو با هم بپزید و بعد له کنید. میتونید حبوبات هم بهش اضافه کنید. به عنوان یه آش مقوی خیلی خوبه. میتونید با کشک و نعناع داغ تزیین کنید. میتونید از گوشت هم استفاده کنید. میتونید با بلغور هم درست کنید. خیلی گرم و دلچسبه.

19. سیب زمینی در فر با رزماری

سیب زمینی مکعبی خرد شده با روغن زیتون، رزماری، نمک و فلفل مزه دار شده و در فر پخته شود. عطر رزماری خیلی خوبه!درجه حرارت فر باید مناسب باشد تا سیب زمینی ها نسوزند. می‌توانید از سیر هم برای طعم دهی بیشتر استفاده کنید. برای یک شام ساده در کنار مرغ یا استیک عالی است. بهتره از رزماری تازه استفاده کنید. میتونید از آویشن هم استفاده کنید.

20. سیب زمینی آب پز با جعفری و لیمو

سیب زمینی آب پز شده با روغن زیتون، آبلیمو، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه. خیلی ساده، سالم و سریع آماده میشه. آبلیمو طعم خیلی خوبی به سیب زمینی میده. جعفری هم عطر و طعم خوبی داره. میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید. به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده عالیه. بهتره سیب زمینی ها رو قبل از سرد شدن مزه دار کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. گفتن از سیب زمینی همیشه یاد غذاهای ساده اما خوشمزه می اندازد. یکی از بهترین روش های استفاده از سیب زمینی ترکیب آن با سبزی های معطر مثل مریم گلی و آویشن است که عطر بی نظیری به غذا می دهد. این ترکیب برای افرادی که به دنبال طعم های جدید هستند پیشنهاد خوبی است.

    سیب زمینی کبابی با مقداری پودر سیر و فلفل قرمز یکی دیگر از روش هایی است که اخیرا امتحان کردم. این روش ساده اما پرطرفدار است چون زمان کمی می برد و عطر دودی آن خیلی مطبوع است. برای کسانی که فر دارند یک انتخاب عالی است.

    مورد دیگری که ارزش امتحان دارد پوره سیب زمینی با خامه ترش است. ترکیب این دو مزه ای بسیار نرم و لطیف ایجاد می کند که برای همراهی با غذاهای گوشتی فوق العاده عمل می کند. این روش را از یکی از آشپزهای حرفه ای یاد گرفتم که واقعا نتیجه مطلوبی داشت.

    سیب زمینی شکم پر با قارچ و پیاز کاراملی شده هم ایده جذابی است. وقتی پیاز را با حوصله تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید، طعمی بسیار خوشایند به غذا می دهد. این غذا برای مهمانی های کوچک خانوادگی بسیار مناسب است.

    بین روش های مختلف پخت سیب زمینی، روش سرخ کردن در روغن کم عمق نتیجه بهتری نسبت به سرخ کردن های معمولی دارد. سیب زمینی در این روش تردتر می شود و روغن کمتری به خود می گیرد. این نکته ای است که همیشه در آشپزخانه رعایت می کنم.

    سیب زمینی آب پز با سسی که از مخلوط ماست چکیده و گردو تهیه شده باشد، یک میان وعده مقوی و ساده است. این ترکیب را در یک رستوران محلی دیدم و بعدا آن را در خانه امتحان کردم که مورد توجه همه قرار گرفت.

    مطالعه این مطلب باعث شد سری به بخش های دیگر سایت بزنم و با انبوهی از اطلاعات کاربردی دیگر هم روبرو شوم. تنوع موضوعات و جامعیت مطالب نشان دهنده دقت و حرفه ای بودن کار است. چنین محتوایی واقعا برای هر کسی که به آشپزی علاقه دارد می تواند مفید باشد.

پاسخ دادن به Ayda لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا